ID06 uppgraderar hela sitt system och många behöver ta nya bilder på sina anställda för att uppfylla kraven på de bilder som ska laddas upp. Vi har koll på kraven för de bilder som ska bli till identitets- och passerkort för anställda i byggbranschen. Varför inte göra en porträttfotografering där det blir trevliga bilder till företagets kommunikation och porträttbilder som är godkända för ID06 i samma veva.

Hör av dig till oss så hittar vi en lösning som passar ditt företag.

 

 

Äntligen uppdateringar i portfolion. I perioder gör vi så mycket arkitekturfotojobb att vi glömmer vad vi fotograferat. Nu har vi grävt i 2018-arkivet och fått ut några stycken av alla projekt i portfolion. Ta en titt i vår arkitekturportfolio.

I januari åkte vi till Luleå för att ta nya företagsporträtt hos gänget på Läkarjouren. I Riksbankens gamla lokaler fick vi möta ett glatt gäng i en välmående organisation. Se fler företagsporträtt i vår portfolio.

Ingenting är viktigare än människorna på Medlemsservice hos Lärarförbundet. Det här trevliga gänget är några av de som hjälper, stöttar och ger råd när man hör av sig som medlem. Med företagsporträtt kan företag och organisationer blir mer personliga och mänskliga.

I samband med att Arcona fick ny VD så behövdes det pressbilder. Bilderna på nya VD togs på Arconas finfina kontor i Stockholm.

Som medlem i Lärarförbundet kan man få råd, hjälp och stöd i en mängd frågor. Har man frågor om lön så tar man kontakt med Anders. Löne-Anders. Se fler sköna företagsporträtt i vår portfolio.

EVRY är en global leverantör av IT-tjänster med huvudkontor i Norge. Vi tog nya företagsporträtt på ledningsgruppen i det dagsljus som flödar in i det nyrenoverade kontoret. Dagsljuset ger företagsporträtten en krispig och fräsch känsla.

Vi har hjälpt Brunswick Group med företagsporträtt i flera år. I samband med en global uppfräschning av varumärket så kom nya direktiv kring hur företagsporträtten skulle se ut. Ljust är hårt och resultatet är ett kontrastrikt porträtt. Att man också valt att låta medarbetarna sätta blicken på olika ställen och inte bara rakt i kameran gör helheten dynamisk. Se fler projekt i vår portfolio för företagsporträtt.

I Nacka har Scharc Arkitekter ritat Utskogens förskola. Skolan ligger precis ovanför Skurusundet och i december 2017 körde verksamheten igång.

Vår kund i fastighetsbranschen kontaktade oss med en idé om att göra en kort film om när de byter sina servicebilar från bilar med fossilt bränsle till el-drift. 19 bilar levererades och kördes ut från bil-leverantören en given tid och kördes en given rutt genom Arenastaden i Solna och in i centrala Stockholm. Filmen skulle vara färdigklippt så fort som möjligt för att företaget skulle kunna gå ut med nyheten om händelsen, med både film och stillbilder.

Lösningen vi valde blev en liten filmkamera i en stabiliserad rigg som vi körde bak på en moped. Lösningen gav oss möjligheten att dels förflytta oss relativt fritt i karavanen av bilar, men även möjligheten att stanna till kort för stillastående klipp. I det här fallet var själva produktionen relativt enkel, med de utmaningar filmning i Stockholmstrafiken ger så var det ett suveränt planeringsarbete från beställaren i samarbete med oss som gjorde det möjligt för oss att skapa denna film och leverera en färdig produkt nästa arbetsdag.

1 2 3 10