Våra kunder har alla olika behov. Vanligtvis tar vi bort störande objekt som sladdar och skyltar för att skapa lugnare bilder. Ibland kan vi också ta bort ännu mer delar för att skapa ännu större lugn i en bild. Detta görs för att fokus ska få hamna på det vår kund har gjort eller vill visa.

Här kommer ett exempel på en bild före och efter retusch. Att reducera bort störande saker skapar en väldigt annorlunda bild.

Vill ni se mer av vad vi gör inom arkitekturfotografi så klicka här.

Saxå Bruk och Carl-Jans vinklubb behövde uppdatera sina porträtt och hörde av sig till oss. Carl-Jan är precis lika trevlig som man tror och han en stil som är oklanderlig. Ta en titt i portfolion, vilken som av de tre beskärningarna skulle kunna vara ett enskilt porträtt av Carl-Jan.

Äntligen har vi fått klart fotografering av Juvelen i Uppsala Exteriört. En riktigt kul byggnad som sticker ut i både färg och form. Se fler bilder i vår portfolio.

Nu har vi publicerat en sida helt dedikerad till drönarfoto. Drönarfoto för film och stillbild.
dronarfoto_wennergrenc

ID06 uppgraderar hela sitt system och många behöver ta nya bilder på sina anställda för att uppfylla kraven på de bilder som ska laddas upp. Vi har koll på kraven för de bilder som ska bli till identitets- och passerkort för anställda i byggbranschen. Varför inte göra en porträttfotografering där det blir trevliga bilder till företagets kommunikation och porträttbilder som är godkända för ID06 i samma veva.

Hör av dig till oss så hittar vi en lösning som passar ditt företag.

 

 

Äntligen uppdateringar i portfolion. I perioder gör vi så mycket arkitekturfotojobb att vi glömmer vad vi fotograferat. Nu har vi grävt i 2018-arkivet och fått ut några stycken av alla projekt i portfolion. Ta en titt i vår arkitekturportfolio.

I januari åkte vi till Luleå för att ta nya företagsporträtt hos gänget på Läkarjouren. I Riksbankens gamla lokaler fick vi möta ett glatt gäng i en välmående organisation. Se fler företagsporträtt i vår portfolio.

Ingenting är viktigare än människorna på Medlemsservice hos Lärarförbundet. Det här trevliga gänget är några av de som hjälper, stöttar och ger råd när man hör av sig som medlem. Med företagsporträtt kan företag och organisationer blir mer personliga och mänskliga.

I samband med att Arcona fick ny VD så behövdes det pressbilder. Bilderna på nya VD togs på Arconas finfina kontor i Stockholm.

Som medlem i Lärarförbundet kan man få råd, hjälp och stöd i en mängd frågor. Har man frågor om lön så tar man kontakt med Anders. Löne-Anders. Se fler sköna företagsporträtt i vår portfolio.

1 2 3 10