Här är några bilder från delar av Klarnas nyrenoverade kontor. Superhärliga miljöer. Fastighetsutvecklare är Thule Fastighetsutveckling och Inredningsarkitekt är Studio Stockholm.

En härlig vårdag hälsade vi på hos arkitekten och rockstjärnan Jonas Wallinder i Eksjö. Han har sedan barnsben spenderat sina somrar ett stenkast från denna underbara plats. Det var mycket som skulle få plats i detta nya hus då både han och hans fru både spelar rock och skapar olika typer av konst.

Efter ett intensivt tankearbete har han nu bakat in alla sina ideér om hur man lever ett kreativt och härligt liv i detta fina hus.

Ta en titt och hör Jonas berätta om bygget och njut av de fina tak och detaljer som Lindab levererat!

Vi har i denna produktion stått för film och ljud. Klippning och grafik av Johan Land.

Under några veckor har vi hjälpt Folkhögskolorna serviceorganisation att göra åtta filmer, där personer från olika delar av Sveriges folkhögskolor har samtalat med företrädare för de åtta riksdagspartierna.

Vill du göra ett bra första intryck när någon söker dig på LinkedIn? Svaret är såklart ja på den frågan. Hur man lyckas med det är såklart lite svårare att svara på.

Här försöker vi bena ut några av de saker man kan tänka på och vad man kan påverka när man ska ta bilder till LinkedIn, CV och andra professionella sammanhang.

Juvelen i Uppsala är nominerad till årets Bygge 2020 tillsammans med 9 andra finalister. Årets Bygge utses av branschtidningen Byggindustrin varje år. Länk till sidan med nominerade byggnader.

Fler bilder på Juvelen hittar du i vår portfolio.

Att välja drönarfoto som verktyg för att ge översikt är suveränt. Det här är Oxelvägens förskola, ritad av Scharc Arkitektur AB.

Klicka här för bilder i kategorin Drönarfoto.

Vi fotograferar många fina projekt på ett år. Av någon anledning stannar vissa projekt kvar med oss längre än andra. Som Hägerneholmsskolan i Arninge, Täby. En skolmiljö med gedigna materialval; tegel, glas och trä. Gott om ljus, stora rymder och rejält tilltagna fönsterpartier även till mindre rum och ytor. Att få vistas i nyligen färdigställda miljöer, som är ämnade för att människor ska ha en bra och produktiv vardag, är en ynnest. Arkitekt är Arcona Arkitekter och byggentreprenör är Arcona. Ännu fler fina bilder finns i vår portfolio med bilder från Hägerneholmsskolan.

En större företagskoncern inom bygg och arkitektur behövde gruppbilder på sina olika ledningsgrupper. Vi tog fram detta koncept som blir en klassisk gruppbild med en tvist, både studio och miljö i samma bild, samtidigt som konceptet rymde olika antal personer. Fler bilder i samma koncept hittar du här.

Våra kunder har alla olika behov. Vanligtvis tar vi bort störande objekt som sladdar och skyltar för att skapa lugnare bilder. Ibland kan vi också ta bort ännu mer delar för att skapa ännu större lugn i en bild. Detta görs för att fokus ska få hamna på det vår kund har gjort eller vill visa.

Här kommer ett exempel på en bild före och efter retusch. Att reducera bort störande saker skapar en väldigt annorlunda bild.

Vill ni se mer av vad vi gör inom arkitekturfotografi så klicka här.

Saxå Bruk och Carl-Jans vinklubb behövde uppdatera sina porträtt och hörde av sig till oss. Carl-Jan är precis lika trevlig som man tror och han en stil som är oklanderlig. Ta en titt i portfolion, vilken som av de tre beskärningarna skulle kunna vara ett enskilt porträtt av Carl-Jan.

1 2 3 11