Reklamfotograf i Stockholm

Som reklamfotograf tar vi säljande bilder i studio och ute i riktiga miljöer. Vi hjälper reklambyråer och direktkunder med allt från enskilda reklambilder till större produktioner. Vi har studio i Stockholm och är vana att följa våra kunder och uppdrag dit det behövs!

Hör av dig så gör vi verklighet av era ideér!

Reklamfotograf i Stockholm

En Reklamfotograf behöver ofta jobba långsammare än en produktfotograf. I många fall innehåller reklambild innehålla flera produkter, en hel del rekvisita och i en del fall modeller. Reklambilden byggs sakta upp för att man hitta helt rätt. Ett bra exempel på en sån bild är Indiskas bilder. En reklamfotograf har ofta stor nytta av att ha med en stylist, som dels kan leta/låna rekvisita och som dels har vanan att hantera tyg, mat, bijouterier eller vad det är man fotograferar. Oavsett stylistmedverkan eller inte är det avgörande att det finns mycket rekvisita att välja på för att en reklamfotograf ska kunna skapa rätt känsla i bilden. En reklamfotograf låter oftast idén med bilden vara bärande, snarare än produkterna i sig, och en tydlig idé är avgörande för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. En reklamfotograf som ska göra en bild där människor medverkar, blir beroende av valet av modell. Dels ska personen hjälpa budskapet i bilden och dels ska personen som står modell känna sig bekväm att agera framför reklamfotografen. Oavsett om man hyr in statister och modeller eller tar egna medarbetare är det bra att ha en klar idé kring vad dessa personer ska utstråla i bilden innan reklamfotografen påbörjar arbetet. Som reklamfotograf i Stockholm är vi vana att följa våra kunder ut i landet när det behövs.

Produktfotograf

Produktfotografering av era produkter kräver hänsyn till varumärke, önskad känsla och användningsområde. Vi gör produktfotograferingar till stora katalogproduktioner, kreativa kampanjer och produktblad. Produktfotograferingar kan med fördel genomföras i vår studio eller på plats hos Er. Vi produktfotograferar allt från minsta skruv och gem till hela kollektioner av soffor och industrimaskiner. Vi hittar en process som passar era volymer och behov, för att göra leveransen av era produktbilder så enkel och kostnadseffektiv som möjligt. Som exempel är en av våra kunder ett företag med hög lanseringstakt av nya produkter, över 2.000 produkter per år. Bilderna leveraras efterbehandlade, döpta, taggade och anpassade i olika format direkt in i kundens bildbank via ftp.