Porträtt och Människor

Företagsporträtt

Företagsporträtt ett fantastiskt sätt för ditt företag att bli mänskligt och personligt. Företagsporträttet kan användas som profilbilder för era medarbetare, under kontakta oss på hemsidan, i konsultprofiler, på intranätet eller i pressreleaser.

Oavsett om ni är en advokatbyrå, en konsultfirma, retailer eller start up så är vårt jobb är att skapa företagsporträtt som speglar det både företaget och den enskilda medarbetare vill utstråla. Bra, professionella företagsporträtt adderar värde, mänsklighet och värme till varumärket.

Hos er eller i vår fotostudio

Vi är mobila och sätter upp vår studio på ert kontor eller på konferensen, där ni alla är samlade. Alternativt kommer ni till vår fotostudio i slakthusområdet, nära Globen. Kontakta oss idag för en offert eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig.

Vår fotostudio

Vår fotostudio ligger i Slakthusområdet nära Globens tunnelbanestation. Här kan vi hjälpa er med både enskilda porträtt och mindre gruppbilder. Många av våra kunder skickar löpande sina nyanställda till oss för att ordna medarbetarporträtt på ett enkelt och smidigt sätt.


Kontakta oss

Vi hjälper er gärna med alla typer av projekt som kräver fina porträtt. Ring, maila eller klicka här för att kontakta oss via kontaktformulär.

Wilhelm Rejnus

RING
0709-549 325

SKRIV
wilhelm@barabild.se


Linus Flodin

RING
0708-738 020

SKRIV
linus@barabild.se