Företagsporträtt

Företagsporträtt ett fantastiskt sätt för ditt företag att bli mänskligt och personligt. Företagsporträttet kan användas som profilbild i Teams eller Zoom, i mailfoten, under kontakta oss på hemsidan, i konsultprofiler, på Intranätet eller i press releaser.

Oavsett om ni är en advokatbyrå, en konsultfirma, retailer eller Start Up så är vårt jobb är att skapa företagsporträtt som speglar det både företaget och den enskilda medarbetare vill utstråla. Bra, professionella företagsporträtt adderar värde, mänsklighet och värme till varumärket.

Hos Er eller i vår fotostudio

Vi är mobila och sätter upp vår studio på ert kontor eller på konferensen, där ni alla är samlade. Eller kom till vår fotostudio i slakthusområdet vid Globen. Kontakta oss idag för en offert eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig.

När vi tar företagsporträtt har vi med oss era ramar för vad porträtten ska kommunicera. Med det i ryggen gör vi allt vi kan för att få en liten relation med den som står framför kameran. På det sättet skapar vi uttrycksfulla och personliga porträtt.