Drönarfoto – stillbilder och film från luften

Drönarfoto – ökar intresset för er kommunikation

Drönarfoto är ett suveränt verktyg för att öka den visuella upplevelsen av ett hus, ett område eller en händelse. Redan 10 meter över marken förändras perspektivet och ger översikt, djup och ett perspektiv som känns spännande och relevant.

Tekniken i moderna drönare ger oss möjligheter att fota stillbilder men också göra snygga filmscener som antingen blir en del i en större produktion eller som klipps ihop till en film att publicera på den egna hemsidan, i sociala medier och försäljningsprocessen. Drönarfoto är flygfoto, men jämfört med traditionell flygfotografering har vi möjligheter att fota och filma på andra höjder. Från marken ända upp till 120 meters höjd ser vi direkt vad kameran fångar och kan enkelt anpassa vinkel och höjd för att nå det resultat vi önskar.

Vi utgår från Stockholm och drönarfotograferar främst i Storstockholm och Mälardalen.

Dronarfoto_Stockholm14
default
Dronarfoto_Stockholm11
default
default
Dronarfoto_Stockholm13
Dronarfoto_Stockholm8
Dronarfoto_Stockholm5
default
Dronarfoto_Stockholm6
Dronarfoto_Stockholm4
Dronarfoto_Stockholm7
Dronarfoto_Stockholm3
Dronarfoto_Stockholm2
Dronarfoto_Stockholm1
Dronarfoto_Stockholm1
dronarfoto_WennergrenCenter
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Drönarfoto för översikt

Det som från marken kan kännas oöversiktligt eller trångt kan med drönarfoto ge betraktaren ett större perspektiv över det som avbildas. Tillfartsvägar, relativ storlek, omfattning, förändringar i ett större område, fasadeffekter som bara syns på avstånd m m är bra anledningar till att skicka upp en kamera i luften. Från marken ser vi vad kameran ser och justerar enkelt för att det du vill kommunicera kommer fram på bästa vis.

 

Drönarfoto för film

Drönarfoto skapar möjligheter att skapa åkningar och filmsekvenser som för bara några år sedan krävde stora budgetar och krånglig teknik för att genomföra. En åkning över en fastighet, eller en stigning upp ur en skogsdunge för att visa närheten till naturen ger era filmer ett ökat produktionsvärde som betraktaren märker. Drönarklipp som skapar en känsla kring ett företag, i en film, är vanligt, korta filmsekvenser som används för sociala medier eller längre åkningar runt en hög byggnad exempelvis. Film från luften gör att betraktaren stannar till, stannar kvar och ökar din chans att få fram hela ditt budskap.

Drönarfoto – var får man flyga

Vi följer de lagar och regler som styr när och var en drönare får lyfta. Oftast går det fint att flyga för drönarfoto men på vissa platser är det endast möjligt att flyga vissa tider i veckan. Kring andra områden är det förbjudet att fotografera eller flyga , som t ex skyddsobjekt. Det här håller vi koll på och kommunicerar med dig kring vilka möjligheter som finns för att möte just dina behov.

Här finns en karta hos Luftfartsverket där man kan se vart drönarfoto är möjligt.
Här finns drönartillverkaren DJIs karta över vart drönarfoto är möjligt.

Kontakta oss om drönarfoto

Vi hjälper er gärna med alla typer av behov som kräver drönare. Klicka här för att kontakta oss.